Івано-Франківщина влаштує фестивальний січень

Івано-Франківщина влаштує фестивальний січень

Укрінформ
Упродовж першого місяця 2018 року в Івано-Франківській області відбудеться низка фестивалів й театралізованих свят.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав начальник відділу туризму Івано-Франківської ОДА Віталій Передерко. 

Зокрема, першим до переліку потрапив різдвяний ярмарок "Зимова казка", що триває в Івано-Франківську з 12 грудня 2017 року до 21 січня 2018-го. Захід знайомить усіх охочих з національними та місцевими традиціями. Загалом на Вічевому майдані та вул. Вітовського розташовано 37 дерев'яних торгових павільйонів. Там продаються сувеніри, національний одяг, новорічні прикраси та автентичний посуд. Окрім промислових товарів, на ярмарку представлена і харчова продукція: сири, солодощі, вино й карпатські чаї.

Крім того, Івано-Франківськ 8-14 січня прийматиме різдвяний фестиваль "Коляда на Майзлях". У програмі заходу – традиційні, старовинні та сучасні колядки і щедрівки, що виконуватимуть численні дитячі, молодіжні та дорослі хори, ансамблі та вокалісти.

Читайте також: Колядки й різники свиней: Закарпаття кличе на п'ять фестивалів

Натомість у Яремче 24 грудня розпочнеться фестиваль "Тепле Різдво", який фінішує аж 22 січня 2018 року.  В цьому ж місті 8-11 січня триватиме міжнародний конкурс-фестиваль вокального, хореографічного та циркового мистецтва "Діамант Карпат".

Фестивалитиме й смт Верховина – тут влаштують театралізовані свята: 9 січня – "Гуцульську коляду", а 13-14 січня "А, що другий празник-Святого Василя".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-