У Тернополі підшукали альтернативу Буковелю

У Тернополі підшукали альтернативу Буковелю

Укрінформ
Із сьогоднішнього дня у Тернополі новий лижно-туристичний сезон розпочав спортивно-розважальний комплекс Savich-Park, який тут часто називають альтернативою Буковелю.

Про подію на своїй сторінці у Facebook повідомив керівник комплексу Віталій Кирилов.  

"Ось так виглядає Savich-Park здалеку, він сьогодні засніжений, тому приходьте кататися із 11 до 2 години. Ми працюємо", - пише він.

Спортивно-розважальний комплекс розташовано на околиці Тернополя. У минулому сезоні там було обладнано і встановлено новий сучасний підйомник для лижників і сноубордистів. На території комплексу діє пункт прокату лиж, сноубордів. Є тут і місце, де лижники і сноубордисти можуть випити чаю та погрітися. Торік траси комплексу засніжували за допомогою снігової гармати, цього року поки що потреби у цьому немає – природній сніговий покрив дозволяє прокладати перші лижні та санні траси для туристів, любителів екстремальних видів спорту.

Читайте також: У Буковелі стартував гірськолижний сезон

Savich-Park має кілька трас – пологі та круті. Є тут і низка трамплінів, на яких можна отримати порцію адреналіну як на лижах, так і на сноубордах та сноутюбах. А для тих, хто прийшов сюди із власними санчатами, діє окрема траса поруч із підйомником.

За словами Віталія Кирилова, ціни тут – найдешевші в Україні. Так, шестигодинне денне катання на лижах обійдеться лише у 100 грн, а годинна вартість підйомника - 50 грн. Прокат повного комплекту лижника сягає 70 грн, можна взяти на прокат і лижний одяг, сноуборди.

Також тут усі охочі можуть скористатися платними послугами інструктора.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-