На Волині туристів запросили до диких кабанів

На Волині туристів запросили до диких кабанів

Відео
Укрінформ
На території Піщанського лісництва, що у Волинській області, для туристів відкрили розплідник, де живуть кабани, – до диких тварин можна підійти майже впритул.

Про це повідомили в прес-службі Волинського обласного лісового та мисливського господарства.

За словами єгеря ДП «Шацьке учбово-досвідне лісове господарство» Миколи Пеха, на території в один гектар сьогодні мешкає тринадцять кабанів. Деяким – по два-три роки, іншим – лише кілька місяців. Уже навесні частину з них планують відпустити в дику природу.

Читайте також: Миколаївщина приваблюватиме мандрівників «Туристичною майстернею»

Крім того, на території лісництва біля озер, де живуть дикі качки, облаштували комфортні зони відпочинку для гостей. У планах співробітників господарства – створити розплідник з оленями, відкрити пасіку, а також облаштувати зони для рибного лову.

Місцеві лісники зазначають, що саме в таких місцях відпочивальники можуть дійсно бути в тісному контакті з природою. Тут є змога майже впритул наблизитися до тварин і погодувати їх з рук.

На думку співробітників лісництва, розвиток туризму може стати живою і стабільною інвестицією в розведення дикої фауни і перерости в складову економіки Шацького району.

Фото: golos.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-