Прикарпатське село отримало власний туристичний бренд

Прикарпатське село отримало власний туристичний бренд

Фото
Укрінформ
У селі Татарові, що в Івано-Франківській області, презентували туристичний логотип як частину промоційного брендингу села.

Про це повідомляє «Галицький кореспондент».

«Татарів себе позиціонує як туристичне село, відтак тут вирішили створити логотип, що вирізнятиме село з-поміж сотень інших, водночас презентуватиме його як унікальну рекреаційну територію та туристичний об’єкт», - йдеться в публікації.

Зазначається, що робота над розробкою тривала приблизно півроку. Над туристичним логотипом працювали фахівці з Івано-Франківська. Серед чотирьох запропонованих варіантів вибрали той, який найбільше відображає архітектуру Татарова.

Зокрема, в логотипі використано елементи місцевої пам’ятки – будівлі Татарівського вокзалу, зведеного у псевдоготичному стилі з  вкрапленнями елементів гуцульської архітектури 30-х років минулого століття.

Читайте також: Загадкові гуцульські настоянки стали експонатами музею на Прикарпатті

Татарів став першим селом в Івано-Франківській області й одним із перших в Україні, яке отримало власний бренд.

Відомо, що Татарів – кліматичний курорт Карпат, розташований у долині річки Прут на висоті 750 м над рівнем моря, за 20 км від Яремче. Населений пункт лежить у межах Карпатського національного природного парку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-