Фест гостинності у Львові частуватиме рекордним кулешем

Фест гостинності у Львові частуватиме рекордним кулешем

Укрінформ
У Львові впродовж 1-3 листопада вдруге триватиме найбільший на теренах України фестиваль гостинності та готельно-ресторанного бізнесу – HoReCa Show Lviv.

Про це повідомляється на сайті Львівської міської ради.

Зазначається, що в межах фестивалю, зокрема, буде організовано дні української кухні: національний кулінарний конкурс, лекторій від провідних рестораторів та готельєрів, школа фуд-журналістики та ресторанних комунікацій.

На локації BAR Show відбудуться чемпіонати з міксології (Ukraine Mixology Contest),  латте-арту ( Latte-Art Сhampionship), кави в сифоні (Siphon Coffee Championship), з приготування «Кава та Алкоголь» (Coffee In Good Spirits Сhampionship), з каптейстінгу (Cup Tasters Сhampionship).

Читайте також: Ужгород фестивалитиме на честь молодого вина

Також організатори планують встановити рекорд України з приготування козацького кулешу об'ємом 3 тисячі літрів. Одночасно безкоштовно пригостять 7,5 тисяч людей.​

Крім того, всі охочі зможуть спостерігати за чемпіонатом з приготування піци PizzaFest 2017, який є відбірковим етапом до чемпіонату світу, й придбати фермерські продукти на ярмарку.

У межах виставки також відбуватимуться дискусії, "круглі столи", презентації, майстер-класи на різні тематики та з актуальних питань індустрії. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-