"Мініатюрною країною див" відтепер можна прогулятися онлайн

Відео
Укрінформ
У мережі виклали віртуальну екскурсію до найбільшого у світі залізничного макету "Мініатюрна країна див", розташованого в Гамбурзі.

Відео доступне на YouTube-каналі DW Ukrainian.

"Запрошуємо у віртуальний тур до "Мініатюрної країни див" (Miniatur Wunderland) у Гамбурзі! Тут ви зможете побувати в Ельбській філармонії, поринути в нічне життя Лас-Вегаса та здійснити подорож світом у мініатюрі", - йдеться в описі до публікації.

Роздивитися найбільший у світі залізничний макет можна завдяки технології 360 градусів. Кожен користувач сам вирішуватиме, що хоче побачити під час туру. Для цього потрібно одягнути окуляри віртуальної реальності або зробити це за допомогою смартфона. Якщо ж сидіти за комп'ютером, треба відкрити відео у браузері Google Chrome і, натиснувши кнопку мишки, пересувати відео в напрямку, який вас цікавить.

Читайте також: Google запустив 3D-тури музеями України просто неба

Як зазначається, щороку до "Мініатюрної країни див" прибувають понад мільйон туристів з усього світу. Саме світ – головна тема представленої експозиції, частини якої постійно рухаються. Тут презентовано різноманітні країни та регіони в мініатюрі. Серед них – Німеччина, США або ж зимова Скандинавія, інсценована в деталях.

Фото: hamburg-travel.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-