Заповідник на Вінниччині створив квест для школярів

Заповідник на Вінниччині створив квест для школярів

Укрінформ
Історико-культурний заповідник "Буша", що на Вінниччині, представив інтерактивний квест для дітей віком від 9 до 13 років, щоб полегшити їм сприймання екскурсійної інформації. 

Про це повідомляє MyVin.

"Це завдання на логіку, уважність, кмітливість і швидкість. Аби отримати завдання в квесті, діти мають уважно вислухати екскурсовода, а потім відповісти на тематичні запитання. Наприклад: "Щедрик, щедрик, щедрівонька, прилетіла ластівонька…" – зважаючи на текст пісні, коли наші пращури святкували Новий рік?", – розповіла виконувач обов’язків директор музею-заповіднику Ірина Захарчук.

Першими учасниками квесту стали три команди четвертокласників Вінницької фізико-математичної  гімназії №17. Класний керівник школярів Віктор Чайка зауважив, що учні із задоволенням сприйняли таку форму вивчення рідного краю.

Читайте також: На Косівщині показали, як лікувалися повстанці

"Завдання були цікавими і не завжди легкими, але діти їх розв’язували. У такий спосіб справді цікаво і незвично пізнавати історію рідного краю. Такі інтерактивні екскурсії також сприяють гуртуванню дітей і виявленню лідерських якостей", – сказав Чайка.

Квестові завдання для школярів пов’язані з історією України, козацтва та рідного краю – Поділля. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-