Реконструктори покажуть народження Чернігова

Реконструктори покажуть народження Чернігова

Укрінформ
У суботу, 30 вересня, на території стародавнього Дитинця в Чернігові відбудеться другий міжнародний історичний фестиваль за участю реконструкторів із семи областей України, а також Білорусі, Норвегії та Польщі.

Про це повідомляє департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА.

"30 вересня 2017 року о 13.00 на території парку "Чернігівський дитинець" відбудеться міжнародний історичний фестиваль, присвячений подіям, які поклали початок тисячолітній історії міста Чернігова. Гості отримають нагоду в прямому сенсі доторкнутися до історії, а саме: подивитися на групові бої та поєдинки воїнів, спробувати себе в середньовічних ремеслах, іграх та розвагах, послухати середньовічну музику в живому виконанні, ознайомитися з новими археологічними відкриттями, зробленими в Чернігові", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Рівне кличе на "Бульбу-фест"

Фестиваль має на меті продемонструвати жителям та гостям міста реалії війни та побуту давньоруського часу, коли на злитті річок Десни та Стрижня формувалася столиця легендарного князя Чорного. Історичні події відтворюватимуть реконструктори з Королівства Норвегія, Польщі, Республіки Білорусь та семи областей України (Дніпропетровської, Київської, Миколаївської, Одеської, Херсонської, Чернівецької та Чернігівської).

Захід відбуватиметься в рамках Міжнародного дня туризму. Вхід на фестиваль вільний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-