У Львові відкрився кавовий фестиваль

У Львові відкрився кавовий фестиваль

Фото
Укрінформ
У центрі Львова перед оперним театром традиційний Lviv Coffee Festival відкрився з частування.

Для мешканців і гостей міста заварили каву у величезній 20-літровій джезві, а кав'ярня-кондитерська «Лігумінка» спеціально до події спекла "Львівський" торт, у якому є і кава, і шоколад, і горішки.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Та найголовніше - у "Львівському" торті, як і в каві, є душа давнього міста, яке може похвалитися кондитерським різноманіттям", - зазначив організатор фестивалю Андрій Сидор.

За його словами, протягом трьох днів кавового фестивалю можна здійснити кавовий тур кав'ярнями міста, скуштувати напій, виготовлений за особливими рецептами та технологіями та віддати свій голос за найкращу кав'ярню.

У межах фестивалю відбудеться Kulchytsky Coffee Cup. Barista Championship (Кубок Кульчицького. Чемпіонат баріста) І півфінал, а також церемонія нагородження найкращої кав’ярні року та переможців чемпіонату.

Читайте також: Театральний сезон у Вінниці відкриє «Летюча миша» в українському перекладі

Окрім цього, на площі перед Оперним театром працює кавовий ярмарок, де відвідувачі можуть скуштувати ексклюзивні кавові напої та солодощі. А кав’ярні облаштували міні-версії своїх закладів просто неба та презентують усе найкраще.

У програмі фестивалю - презентації обладнання та аксесуарів для виготовлення і споживання кавових напоїв, майстер-класи та дискусії.

Фото: Львівський портал

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-