Велофестиваль у Львові приготував сюрпризи для молодят

Велофестиваль у Львові приготував сюрпризи для молодят

Укрінформ
У неділю, 24 вересня, у місті Лева стартує найбільша велосипедна подія Львівщини – «Всеукраїнський велофестиваль». 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

"Програма фестивалю передбачає різноманітні заходи: велопробіг учасників, фігурна їзда та різноманітні конкурси, велотріал. Крім того, організатори надають ексклюзивну пропозицію для пар, які одружуються у цей день. За умови попередньої реєстрації, молодята можуть приїхати на церемонію вітання на велосипедах із відповідним музичним супроводом. Пара отримає подарунок та незабутні враження від весільного велопробігу", - йдеться в повідомленні.

Урочисте відкриття – об 11.00 біля пам’ятника Іванові Франку. Тут відбудеться і старт заїзду. Продовження маршруту: вул. П.Дорошенка – вул. В.Великого – вул. І. Виговського – вул. Любінська – пл. Св. Юра – вул. С. Крушельницької – просп. Свободи – вул. Братів Рогатинців, сквер «На Валах».

Читайте також: В Ужгороді готуються до гастрономічного екофесту

Головна мета фестивалю – популяризація велосипеда як альтернативного виду транспорту, активного та здорового способу відпочинку та розвитку велотуризму.

До велопробігу також долучаться учасники відпочинкового маршруту фестивалю «Бабине літо», який відбудеться 23 вересня на території Яворівського національного природного парку.

Після завершення велопробігу буде організовано розважальну програму від велошоу "Велотріал". А під час фестивалю відбудеться виставка-продаж.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-