У Паланку влаштують «Карпати Фест»

У Паланку влаштують «Карпати Фест»

Укрінформ
На території Мукачівського замку «Паланок» 15-16 вересня до Дня Європейської співпраці відбуватиметься Міжнародний фестиваль «Карпати Фест».

Як повідомляє офіційний туристично-інформаційний портал Закарпаття, захід організовано в межах транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна.

"Мета фестивалю – промоція культурної спадщини прикордонних регіонів шляхом об'єднання танцювальних, співочих, театральних колективів, митців і ремісників з Польщі, Білорусі та України. Протягом двох днів, з 12.00 до 18.00, у нижньому і верхньому замку діятимуть мистецькі та ремісничі майстер-класи (народна іграшка, ткацтво, гончарство, традиційні страви тощо) (9 майстер-класів)", - йдеться в публікації.

Читайте також: У Монреалі пройшов український фестиваль

Крім того, в дворі середнього замку проводитимуться квести. Також програмою передбачено тематичні панелі, показ фільмів з трьох країн на тему автентичної культури, виступи відомих музичних гуртів з Польщі, Білорусі та України, лазерне шоу.

Під час тематичних панелей учасники фестивалю матимуть змогу обговорити спільну культурну та історичну спадщину, а також перспективи їхнього розвитку і промоції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-