В Україні хочуть законодавчо врегулювати видачу зірок готелям

В Україні хочуть законодавчо врегулювати видачу зірок готелям

Укрінформ
Врегулюванням сертифікації і категоризації готелів в Україні може зайнятися Національна туристична організація.

Про це під час прес-конференції в середу, 6 вересня, розповів голова Всеукраїнської організації туристичних операторів України Ігор Голубаха, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У своїй більшості дуже малий відсоток готелів отримав сертифікати на ті чи інші зірки. Деякі, скажімо так, просто "повісили" собі зірочки і продають свої послуги. На жаль, на сьогодні ще законодавчо не врегульовано нові норми сертифікації і категоризації готелів. Є багато прикладів в інших країнах, коли не з допомогою держави, а тільки за рахунок конкуренції ринок сам себе організовував та контролював сертифікації. Стараннями центральних органів разом з громадськістю створена зараз оновлена Національна туристична організація, яка хоче певним чином, скажемо так, стати одним із гравців регулювання і контролю якості надання готельних послуг", - сказав Голубаха.

Читайте також: У столиці через борги продають ТРЦ і готель

Як відомо, Національна туристична організація почала функціонувати у грудні 2016 року з метою приведення сектора туризму до збалансованої і стійкої моделі розвитку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-