В аеропорту Брісбена навчать будувати арт-об'єкти з Lego

В аеропорту Брісбена навчать будувати арт-об'єкти з Lego

Укрінформ
В австралійському аеропорту Брісбен до уваги пасажирів буде представлено ​​Lego-інсталяцію в межах програми Artist-In-Residence.

Про це повідомляє Brisbane times.

"Бен Крейг, відомий як Brick Builder, побудує з конструктора дві масштабні роботи. Одна – двометрова – покаже один день із життя аеропорту, інша – метрова – буде деталізованою авіаційною моделлю», - йдеться в публікації.

До процесу створення проектів буде залучено самих мандрівників, до того ж архітектор проведе серію публічних семінарів, де поділиться своїми навичками й порадами з будівництва арт-об'єкта. Стартують такі заняття з 15 вересня.

Читайте також: Британський лоукостер створив спеціальне антистресове меню

Керуючий і генеральний директор Brisbane Airport Corporation Джуліанна Олро зазначила, що Бен вразив керівництво своїми неймовірними мозаїчними картинами й масштабними 3D-об'єктами з цегли.

Раніше Крейг вже створював фігури з Lego з використанням понад 20 тис. кубиків конструктора, зокрема модель залізничного вокзалу Сент-Панкрас і годинникову вежу.

Це вже третій гість аеропорту Брісбена в межах програми Artist-In-Residence. У минулому пасажирів радували Квінслендський симфонічний оркестр і художник-реаліст Роберт Браунголл.

Фото: brisbanetimes.com.au

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-