На Томнатику з'явиться велетенська писанка

На Томнатику з'явиться велетенська писанка

Укрінформ
До Дня Незалежності України вісім художників розмалюють купол біля найвищої гори Буковинських Карпат під гігантську писанку. Свою роботу вони розпочали вже сьогодні, 18 серпня.

Про це йшла мова на прес-конференції начальника відділу з питань туризму Чернівецької ОДА Володимира Фурдиги та президента Фонду розвитку екотуризму «Витоки» Романа Рося, повідомляє прес-служба Чернівецької ОДА.

«Нам перш за все потрібні подібні заходи, покликані популяризувати карпатський туризм, збільшити потік внутрішнього туризму в Путильський район, а також підвищити інвестиційну привабливість. Після сходження на найвищу точку Буковинських Карпат - гору Яровиця, - де пройдуть урочистості, приурочені до Дня Незалежності України, на горі Томнатик гості заходу оглянуть розмальований купол – гігантську писанку, яку 8 художників розписуватимуть впродовж тижня, від сьогодні і до Дня Незалежності», - розповів Фурдига.

Читайте також: На Буковині «прокладатимуть театральну дорогу» до села

За словами Романа Рося, новий арт-об'єкт створюється в межах проекту «Море можливостей на горі Томнатик», що втілюється під гаслом «Ні війні!».

У фестивалі на честь визначної дати братимуть участь народні колективи Путильського району, виступлять художники-музиканти та керівники проекту «Море можливостей на горі Томнатик», артисти Чернівецької обласної філармонії, чернівецький гурт «Гуцул Каліпсо». А ще всі присутні зможуть насолодитися традиційною буковинською кухнею та помилуватися чудовими краєвидами Покутсько-Буковинських Карпат.

Фото: buknews.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-