У львівському парку встановлять креативну інсталяцію

У львівському парку встановлять креативну інсталяцію

Укрінформ
У Львові створюють першу інсталяцію парку науки та креативності, що допомагатиме дітям знайомитися з законами фізики через гру.

Про це в коментарі Tvoemisto.tv розповіла одна з активісток проекту «Парк науки і креативності» Оксана Луцко.

 «Це буде оптична інсталяція. Подібну ми бачили в польському парку, але це не буде копія, ми створимо щось своє. Зараз розробляється креслення, тоді буде робитися конструкція, але приблизно це планується на другу половину вересня. Також ми проводимо конкурс серед дітей, як вони бачать Парк науки і креативності. Це різні конструкції, які показують переважно закони фізики: механіка, оптика, акустика. Такий парк дуже розвиваючий для дітей, а також для дорослих, це приваблюватиме і туристів», - розповіла Луцко.

Читайте також: На львівському курорті з'явиться своя "Пейзажна алея"

Зазначається, що місце для майбутнього майданчика ще обирають. Це може бути ділянка в Парку 700-річчя або в Парку культури.

Фінансування на першу інсталяцію група активістів отримала після участі в проекті «Пітчинг соціальних проектів» від Британської Ради та Інституту суспільних ініціатив. Отримані 15 тисяч гривень підуть на виготовлення конструкції, а також афіші й інші способи популяризувати парк. 

Фото: Парк науки та креативності/Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-