На Харківщині намалювали відомого

На Харківщині намалювали відомого "бітла"

Фото
Укрінформ
Мурал із зображенням учасника гурту The Beatles Джона Леннона з'явився в Ізюмі Харківської області на стіні одного з будинків на площі Дж. Леннона (колишньої - Леніна).

Про це кореспонденту Укрінформу розповіли в Ізюмській міській раді.

"Мурал створено групою харківських художників Kailas-V на чолі з Андрієм Пальвалем. Стінопис буде урочисто відкрито в межах музично-літературного фестивалю "Дорога на Схід", який відбудеться 18-19 серпня в Ізюмі з ініціативи відомого українського письменника Сергія Жадана", - сказали у міськраді.

Як повідомляв раніше Укрінформ,  минулого липня Андрій Пальваль - єдиний художник з України - взяв участь у міжнародному фестивалі Мural Fest, що відкрився в Алмати, де він створив на стіні 10-поверхового будинку мальований образ казахського мисливця з беркутом - беркутчі, який вважається невід'ємним атрибутом культури Казахстану.

Художники групи Kailas-V відомі тим, що створили логотип "Я люблю Харків", де замість слова "люблю" - зображення серця, який став одним із символів міста. Вони ж намалювали на стінах будівель у Харкові найбільший у світі портрет Тараса Шевченка, а також величезний портрет Юрія Гагаріна, портрети знаменитих земляків, включаючи Клавдію Шульженко, сюрреалістичне графіті "Каркасні панелі", прикрасили багатоповерхівки спального району ХТЗ кольоровими зображеннями птахів.

Читайте також: "Дорога на Схід": в Ізюмі пройде фестиваль руйнування стереотипів

Що стосується фестивалю "Дорога на Схід", то 18-19 серпня він разом з іншими збере в Ізюмі музикантів з прифронтових Сватова, Слов'янська, Волновахи.

Нагадаємо, що 1-й фестиваль "Дорога на Схід" відбувся 25-27 березня 2016 року в Новопскові, Сватовому, Старобільську за участю Жадана і ще 30 українських музикантів і літераторів.

Фото: obrii.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-