Три фестивальні «Ночі у Львові» провели понад 20 тисяч гостей

Три фестивальні «Ночі у Львові» провели понад 20 тисяч гостей

Укрінформ
Фестивальні ночі у Львові зібрали понад 20 тисяч гостей з України та з-за кордону.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у прес-службі міської ради.

«З 14 до 16 липня відбувався вже традиційний для міста фестиваль «Ніч у Львові». За три вечори було проведено більше 100 різноманітних заходів, серед яких були екскурсії у храми, музеї, різноманітні виставки та вистави. Кожен міг знайти щось цікаве для себе», - зазначила координатор імпрези Марта Іванишин.

Читайте також: "Ніч у Львові" відчинить двері до найдовших та найглибших підземель міста

Цьогорічний фестиваль проходив під гаслом «Від ренесансу – до сучасності». Він відкрив для відвідувачів середньовічну музику, танці та одяг, провів найдовшими та найглибшими підземеллями древнього Львова, познайомив із «алхіміком» старовинної аптеки та з новою постановкою «Ромео і Джульєтти», поставленою за перекладом знаменитої п`єси Юрія Андруховича. Крім того, для екскурсій відчинили двері бібліотека та головний корпус Національного університету імені Івана Франка, музичний салон у квартирі Соломії Крушельницької, музеї та міська Ратуша.

Фестиваль «Ніч у Львові» відбувається двічі на рік – влітку та восени. Щоб відвідати його заходи, приїжджають гості з усіх куточків України та з-за кордону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-