Україна приваблюватиме туристів з інших країн за допомогою сайту

Україна приваблюватиме туристів з інших країн за допомогою сайту

Укрінформ
Туристичний веб-портал Visit Ukraine з достовірною та актуальною інформацією про туристичні можливості регіонів і міст України іноземними мовами має бути розроблено до кінця четвертого кварталу 2017 року.

Це передбачає план заходів на 2017 рік щодо реалізації Стратегії розвитку туризму та курортів на період до 2026 року, затверджений 7 липня наказом Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, повідомляє Zruchno.Travel.

Як зазначено у документі, метою створення сайту є забезпечення промоції туристичного потенціалу України. Передбачається, що наповнення ресурсу відбуватиметься іноземними мовами. За розробку відповідають Мінекономрозвитку, Мінприроди, а також місцеві органи виконавчої влади.

Окрім того, план передбачає створення інтерактивної бази даних з інформацією про туристичні та рекреаційні ресурси України для формування національної мережі туристично-екскурсійних маршрутів, а також створення і ведення єдиного електронного державного кадастру курортних територій.

Читайте також: Турпотік до Києва рекордно зріс порівняно з минулим роком

Серед інших завдань – створення національної мережі туристичних брендів України (області, райони, міста, об’єднані територіальні громади, туристичні дестинації), маркетингове просування регіональних туристичних брендів, сприяння маркетинговій діяльності агротуристичних господарств.

Окремим пунктом передбачена розробка концепції збереження та розвитку вузькоколійних залізниць як важливих туристичних об’єктів.

Для підтримки самостійних туристів передбачається створення сучасних туристично-інформаційних центрів, організація наметових таборів у регіонах, облаштування місць відпочинку туристів, встановлення вказівників до об’єктів туристичної інфраструктури, забезпечення належного стану автомобільних доріг України національного та регіонального значення та ін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-