Atlas Weekend відвідали туристи з півсотні країн світу

Atlas Weekend відвідали туристи з півсотні країн світу

Укрінформ
Фестиваль Atlas Weekend, що тривав протягом 28 червня – 2 липня на столичному ВДНГ, відвідали понад 30 тис. внутрішніх туристів зі всієї України та 1 тис. іноземців з 50 країн.

Про це повідомив директор управління туризму Київської міської державної адміністрації Антон Тараненко на своїй сторінці у Facebook.

"За статистикою нашого інфоцентру, який працював всі дні фестивалю, 20% звернень були від українців з інших міст, тобто можемо припустити, що біля 30 тисяч відвідувачів це внутрішні туристи з всієї України. Крім того, організатори запевняють, що до Києва прибуло 1000 іноземців, які придбали квитки на подію, з 50 країн", - написав Тараненко.

Крім того, він зауважив, що наступного року в управлінні туризму КДМА планують збільшити увагу до цього заходу та промотувати його вже здебільшого за кордоном.

Загалом, за даними організаторів, музичний фестиваль відвідало понад 150 тисяч людей.

Як повідомляв Укрінформ, Atlas Weekend став головним претендентом на звання наймасштабнішої музичної  події нинішнього літа. Почавшись ще у червні, він охопив ще й перший липневий уікенд.  За 5 днів на 8 сценах виступили близько 200 артистів, а на 80 га території, крім музичних сцен, розмістились ще три десятки розважальних локацій для дорослих і дітей.

Фото на обкладинці: eugenia.ostrovskaya

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-