"Хочу до Одеси": на узбережжі зустрічають парад фестивалів

Укрінформ
У суботу, 24 червня, на різних міських майданчиках чорноморського курорту стартує масштабний фестиваль "Хочу до Одеси", що триватиме протягом п’яти днів – до 28 червня.

Про це повідомляє Туристична Одеса.

"Фестиваль "Хочу до Одеси" - яскравий, барвистий, масштабний захід, що об'єднує фестивалі різної спрямованості, численні культурні події, майстер-класи та багато інших фольклорних, спортивних, танцювальних та музичних заходів", - йдеться в публікації.

Програмою, зокрема, передбачено проведення Всеукраїнського фестивалю "Зрима пісня України", міжнародних змагань із плавання "Чорноморська перлина", фестивалю двійнят, а також фонтанів, Міжнародного фестивалю вуличної культури "Rising Stars", фестивалю одеської музики, І Міжнародного фестивалю хореографічних колективів "Перлина Чорномор'я" , IV Міжнародного музичного фестивалю "Black Sea Music", військово-спортивних ігор, фестивалю молоді.

Крім того, в парку Перемоги буде проведено відкритий міський Морський фестиваль, покликаний продемонструвати автентичність Одеси, показати особливу атмосферу портового міста з його унікальною історією, самобутніми людьми й традиціями. На заході представлять такі види творчості, як література, живопис, фотомистецтво, кінематограф, дизайн, мода. Для одеситів і гостей міста відбудеться відкриття унікальної арт-виставки "Якір". Любителі морських страв зможуть взяти участь у кулінарних майстер-класах.

Як повідомляв Укрінформ, у межах фестивалю "Хочу до Одеси" відбудеться міжнародний конкурс "Miss Tourism International Ukraine, Black Sea". У змаганнях візьмуть участь понад 20 представниць різних країн, серед яких - володарки нагород національних і міжнародних конкурсів краси.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-