В італійському торговому центрі відкриють гірськолижний курорт

В італійському торговому центрі відкриють гірськолижний курорт

Укрінформ
На території найбільшого торгового центрі Італії, розташованого в Арезе поблизу Мілана, планують побудувати перший у країні критий лижний спуск, з якого відкриватимуться краєвиди Альп.

Про це повідомляє milano.repubblica.it.

"Проект розробила група Skidome Finiper на чолі з Марко Брунеллі, він завершить реконструкцію частини колишнього заводу з виробництва Альфа-Ромео, на місці якого і виник шопінг-центр. Основна ідея полягає в тому, щоб відкрити арену для занять зимовими видами спорту протягом усього року, схожу на SkiDubai в ОАЕ", - йдеться в публікації.

Зазначається, що комплекс для занять зимовими видами спорту займатиме близько 60 тисяч квадратних метрів площі. Його побудують під керівництвом архітектора Мікеле Де Лукка, який також проектував "Нульовий" павільйон Expo. Неподалік буде зведено готель і зона з рестораном, як це прийнято на справжніх гірськолижних курортах.

Торговий центр в Арезе було відкрито рік тому, він є одним із найбільших в Європі. Але IlCentro наразі займає лише близько однієї шостої великій території, що раніше була автомобільним заводом. Таким чином, місцева влада активно розглядає пропозиції про нові ініціативи, які допоможуть заповнити вільну площу розміром 450 тисяч квадратних метрів, що раніше слугувала паркувальним майданчиком у період проведення Expo.

Фото: milano.repubblica.it

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-