Поліська вузькоколійка покаже мандрівникам «Бурштиновий шлях»

Поліська вузькоколійка покаже мандрівникам «Бурштиновий шлях»

Укрінформ
Упродовж 7-9 липня на Рівненщині триватиме VІ регіональний відкрий етно-тур-фест «Бурштиновий шлях» для любителів мандрівок та автентичного етнографічного, кулінарного мистецтва.

Захід традиційно відбудеться в рамках проекту «Поліський трамвай» на базі унікального об’єкту – найдовшої в Європі діючої вузькоколійної залізниці «Антонівка-Зарічне», повідомляться на сайті Рівненської облдержадміністрації.

У перший день, 7 липня, гості фестивалю зможуть взяти участь у туристично-спортивних акціях, зокрема, велопробігу «Вараш-Володимирець», майстер-класах із виготовлення вареників з лісовими ягодами. Також діятимуть майстрові, виставкові, ярмаркові містечка. Завершиться перший день «Фест-концерт» за участю професійних й аматорських колективів ближнього зарубіжжя та України й молодіжною вечіркою «Поліські зорі».

Наступний день, 8 липня, організатори обіцяють зробити туристичним. Мандрівники, які приїдуть на фестиваль, зможуть долучитися до туракції «Вибери собі подорож». У її межах буде нагода позбирати ягоди, порибалити, покататися на «Поліському трамваї».

Завершиться захід «Екологічною вартою», під час якої всі охочі зможуть взяти участь в екологічних акціях та квестах.

Крім того, для туристів на вибір підготували три туристичні маршрути: залізничний, історичний та екологічний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-