Чернігівські байкери відкрили мотосезон пробігом і стант-шоу

Чернігівські байкери відкрили мотосезон пробігом і стант-шоу

Укрінформ
У рамках проведення в Чернігові фестивалю "Street art" байкери обласного центру відкрили свій сезон мотопробігом і показом стант-шоу.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Мокра й холодна погода сьогодні, звичайно, дуже заважає. Тому що колісна гума прослизає, зачепу немає. Але ми все одно дещо показуємо", - прокоментував подію стантрайдер Олександр Лещенко із міста Козельця.

За його словами, в стантрайдингу зазвичай демонструються три основні трюки: віллі - їзда на задньому колесі, стопі - на передньому - та бьорнаут, коли переднє колесо розміщено на асфальті, а заднє - "шліфує", викликаючи дим і створюючи видовище. Сьогодні ж через погоду показати вдалося не все.

Однак загалом байкери, яких на Красній площі Чернігова зібралося близько сотні, задоволені. Адже відкриття мотосезону для них - це початок активних спільних поїздок і мандрівок.

Попри негоду в обласному центрі відбулися й традиційні змагання з веслування на човнах "Дракон" серед 32 шкільних команд. Проводилися вони на річці Стрижень. Подивитися на перегони й підтримати старшокласників до міста прибули заступник міністра молоді та спорту України Олександр Ярема та олімпійський чемпіон-веслувальник Юрій Чебан.

А ось реалізація вуличних заходів фестивалю "Street art" майже зазнала фіаско. Виставка-ярмарок митців і художників через дощ була нетривалою, а концерт талановитої молоді зі сцени просто не було кому слухати.

На завтра синоптики прогнозують кращу, ніж сьогодні, погоду, й організатори сподіваються, що програму запланованого на неділю ретрофестивалю "Машина часу" виконати вдасться.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-