Резюме Стіва Джобса виставили на аукціон як NFT-токен

Резюме Стіва Джобса виставили на аукціон як NFT-токен

Укрінформ
У Сполучених Штатах виставили на аукціон резюме, яке власноруч написав співзасновник корпорації Apple Inc. Стів Джобс у 1973 році, та планують продати його у друкованому вигляді та у вигляді невзаємозамінних токенів (NFT).

Як передає Укрінформ, про це повідомляє CNBC.

Зазначається, що Джобс заповнив цю форму прийому на роботу після того, як кинув навчання в коледжі та за три роки до заснування Apple. У ній він написав, що зацікавлений працювати інженером-конструктором чи інженером-електронщиком, а також що має навички працювати з комп’ютером.

На сайті аукціону зазначили, що продають паперову копію та NFT-токен, щоб побачити, яка з цих версій збере більше коштів.

Читайте також: Старе вірусне відео з YouTube пустять з молотка на NFT-аукціоні

Станом на п’ятницю за фізичну версію резюме готові заплатити понад 32 тисячі доларів, найвища ставка за NFT-токен становить трохи більше 1 тисячі доларів.

Раніше резюме Джобса вже продавали на аукціонах тричі. Востаннє його купили за 222 тисячі доларів у березні цього року.

Як повідомляв Укрінформ, раніше аукціонний дім Christie’s вперше продав на онлайн-торгах цифровий витвір мистецтва – мозаїку Everydays: The First 5000 Days цифрового художника Майка Вінкельманна, відомого як Beeple – за рекордні $69 346 250.

«Everydays: The First 5000 Days» була представлена на торгах у вигляді NFT (non-fungible token, або невзаємозамінного токена) – унікального запису в блокчейні, який підтверджує право володіння віртуальним активом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-