Безос пропонує відправити на орбіту промисловість, яка забруднює навколишнє середовище

Безос пропонує відправити на орбіту промисловість, яка забруднює навколишнє середовище

Укрінформ
Засновник Amazon і Blue Origin Джефф Безос після повернення на Землю загорівся ідеєю відправити на орбіту всю промисловість, яка забруднює навколишнє середовище.

Як передає Укрінформ, про це він сказав в інтерв'ю для NBC News.

Можливо, так на Безоса вплинув так званий «ефект огляду», про який часто розповідають космонавти - відчуття вразливості земної кулі, коли дивишся на неї з космосу.

«Коли дивишся на планету, не бачиш кордонів. Це єдина планета, одна на всіх, і така тендітна ... Ми живемо на такій чудовій планеті. Неможливо уявити, наскільки тонкий шар у атмосфери, якщо дивитися з космосу. Ми живемо на ній, і вона здається великою. Здається, що атмосфера величезна, і ми можемо нею нехтувати і погано до неї ставитися».

Читайте також: Мільярдер Безос обійшов мільярдера Бренсона у космічних перегонах

На думку Безоса, щоб урятувати планету, потрібно перенести у космос промисловість, яка забруднює навколишнє середовище. На досягнення цієї мети підуть «десятки й десятки років», але розпочинати потрібно.

Як повідомлялося, компанія Blue Origin, заснована американським мільярдером Джеффом Безосом, у вівторок провела успішний запуск космічного корабля New Shepard з чотирма астронавтами-туристами на борту і повернула пілотовану капсулу на парашуті.

Пряма трансляція відбувалася на офіційному YouTube-каналі компанії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-