Google Maps розширила охоплення міст, де показує тисняву у транспорті

Google Maps розширила охоплення міст, де показує тисняву у транспорті

Укрінформ
Google збільшив кількість охоплених міст, у яких мапи зазначають дані про кількість людей у транспорті, із приблизно 200 до «понад 10 000 транзитних агентств у 100 країнах».

Про це повідомляє The Verge, передає Укрінформ.

Окрім переповненості в транспорті, як зазначає Google, карти також пропонуватимуть більше інформації про минулі подорожі.

Інформація про переповненість громадського транспорту у картах Google з’явилася до пандемії в 2019 році, але за минулий рік соціальне дистанціювання зробило її важливішою, ніж будь-коли. Інформація про багатолюдність формується на основі поєднання історичних даних про місцезнаходження, а також звітів користувачів карт в окремих поїздах. Google заявляє, що анонімізує дані історії місцезнаходжень.

Google також додає кілька нових функцій до розділу «Хронологія» карт на Android, до якого можна перейти, натиснувши на зображення профілю та вибравши «Ваша шкала часу». Нова вкладка «Статистика» відображає тенденції щодо кількості часу та відстані.

Читайте також: Додаток Google Maps направлятиме водіїв екомаршрутами

Існує також вкладка «Подорожі», яка збирає разом місця, які користувач відвідав, включно з можливістю експортувати їх як список, якщо необхідно передати їх у вигляді рекомендації щодо подорожей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-