Facebook вперше злетів у ціні в понад $1 трильйон

Facebook вперше злетів у ціні в понад $1 трильйон

Укрінформ
Акції Facebook злетіли на 4% в понеділок та подолали рубіж у $1 трильйон сукупної вартості компанії після того, як суд США відхилив антимонопольний позов проти цього гіганта в галузі соціальних медіа.

Про це повідомляє в понеділок CNN Business, передає Укрінформ.

«Федеральний суд відхилив скаргу Федеральної торгової комісії проти Facebook щодо (монопольного становища компанії – ред.), заявивши, що агентство не надало доказів своїх тверджень», - зазначається в повідомленні.

Читайте також: Facebook запустив аналог Clubhouse у США

Зокрема, у висновку суду зазначається, що федеральні органи не забезпечили достатньо фактів, щоби довести, що Facebook займає частку «60% плюс» на ринку персональних соціальних медіа.

«Акції Facebook зросли в понеділок більш ніж на 4% після цієї новини, що вперше підняло ринкову вартість компанії вище $1 трильйона», - зауважується в публікації.

У самій компанії у цьому зв’язку висловили задоволення, що рішення суду визнало недостатніми скарги уряду проти Facebook.

Читайте також: Єврокомісія веде розслідування проти Facebook щодо правил конкуренції

Як повідомлялося, державні регулятори просили розділити платформи Facebook, щоби зменшити монопольний вплив компанії на ринку послуг, у тому числі після купівлі інтернет-гігантом Instagram та WhatsApp. З усім тим, процес може поновитися після того, як федеральні органи США подадуть скаргу з необхідними змінами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-