Українська система боротьби з комарами перемогла на інвестиційному саміті США

Українська система боротьби з комарами перемогла на інвестиційному саміті США

Укрінформ
Українська компанія Mosqitter, яка розробила інтелектуальну екологічну систему боротьби з комарами, перемогла від України на інвестиційному саміті SelectUSA.

Про це повідомляє посольство США в Україні у Фейсбуці, передає Укрінформ.

“Вітаємо переможця від України у SelectUSA Summit Industry Pitching Session. Понад 200 компаній подали заявки на участь в одній з дев'яти пітчинг-сесій, і Mosqitter отримав найвищі відзнаки!”, - поінформувало посольство.

Зазначається, що унікальна інтелектуальна екологічна система боротьби з комарами Mosqitter спрямована на зменшення ризику інфекційних захворювань, таких як малярія, вірус Зіка, денге, cхідний енцефаломієліт, вірус Чікунгунья тощо на великих та відкритих територіях шляхом ліквідації комарів. Наступним кроком Mosqitter буде продовження діяльності на американському ринку.

За інформацією Mosqitter, система використовує природні приманки, такі як СО2, світло і тепло, що імітують живу істоту. Прилади привертають самок комарів, які переносять хвороби, та усувають їх усередині пристрою. Для приманки комарів не використовуються шкідливі хімікати.

Читайте також: У Харкові від малярії померла жінка, яка повернулася з Танзанії

Інвестиційний саміт SelectUSA – це захід найвищого рівня, присвячений просуванню прямих іноземних інвестицій в США. Інвестиційний саміт відіграє важливу роль у залученні інвестицій в бізнес і створенні робочих місць, підвищенні обізнаності про широкий спектр інвестиційних можливостей та забезпеченні необхідних зв'язків між інвесторами та організаціями економічного розвитку США (EDO).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-