У новій версії WhatsApp можна буде прослухати повідомлення перед відправленням

У новій версії WhatsApp можна буде прослухати повідомлення перед відправленням

Укрінформ
Команда розробників програми для обміну миттєвими повідомленнями WhatsApp почала тестувати чергове нововведення, яке поки що недоступне для користувачів - прослуховування повідомлень перед відправленням.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє портал WABetaInfo.

Йдеться про нову функцію Review для любителів голосових повідомлень, яка дає змогу автору швидко і легко прослухати голосове повідомлення після запису, до того, як остаточно його відправити.

За даними джерела, у WhatsApp нині можна прослуховувати повідомлення перед відправленням, але це трохи складно. А новий спосіб набагато простіший і не потребує перемикатися в інший розділ програми.

Читайте також: У Telegram з’являться групові відеодзвінки

Як зазначається, виявлена ​​функція поки що недоступна для широкої публіки й навіть для бета-тестерів. Очікується, що через деякий час вона стане активна в бета-версії для iOS, а потім її можуть запустити у стабільних клієнтів WhatsApp як для iOS, так і для Android.

Як повідомляв Укрінформ, популярний месенджер WhatsApp тестує нову функцію, яка дасть змогу повідомленню самостійно віддалятися вже через 24 години після його відправлення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-