Clubhouse заперечує злив даних понад 1,3 мільйона користувачів

Clubhouse заперечує злив даних понад 1,3 мільйона користувачів

Укрінформ
Генеральний директор аудіосоцмережі Clubhouse Пол Девіс спростував інформацію у ЗМІ про хакерську атаку, через яку в мережу злили дані понад 1,3 млн користувачів соцмережі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Verge.

«Ні, ця новина (про злив даних – ред.) вводить в оману та є фальшивою, ця стаття хоче лише привернути увагу. Нас не зламували. Дані, про які йшлося, були всією інформацією профілів, що загальнодоступні у нашому додатку. Тож відповідь на це (питання про злам соцмережі – ред.) - остаточне «ні» », - сказав Девіс.

Він наголосив, що у соцмережі не було витоку даних користувачів.

Читайте також: Twitter хоче купити Clubhouse – ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, у ЗМІ з’явилася інформація, що хакери виклали в інтернет особисті дані 1,3 млн користувачів соцмережі Clubhouse. Серед викладених даних зазначаються імена та прізвища користувачів, посилання на фотографії, інформація про акаунти в інших соціальних мережах (Instagram, Twitter).

Аудіосоцмережу Clubhouse заснували минулого року підприємці Пол Девіс і Рохан Сет. Вона завоювала популярність серед «еліти Кремнієвої долини» як приватний додаток на iPhone, доступ до якого можна отримати лише за спеціальним запрошенням.

Читайте також: Clubhouse хочуть запустити на Android та скасувати доступ за запрошеннями

Після реєстрації в Clubhouse користувачі можуть створювати різні кімнати й спілкуватися там виключно голосовими повідомленнями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-