Київстар отримав нові можливості за програмою партнерства Microsoft

Київстар отримав нові можливості за програмою партнерства Microsoft

Укрінформ
Національний телеком-оператор «Київстар» отримав нові компетенції за програмою партнерства Microsoft, що підтверджує високу кваліфікацію фахівців компанії з розвитку та впровадження наземних, конвергентних та хмарних рішень на основі технологій Microsoft.

Про це повідомили Укрінформу в пресслужбі оператора.

«Київстар розширив статус сертифікованого партнера Microsoft золотими компетенціями - Gold Collaboration and Content та Gold Datacenter, а також срібною - Silver Project and Portfolio Management», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що нові компетенції партнерства з Microsoft розширено за такими напрямами, як надання рішень SharePoint, які допомагають обмінюватися вмістом, взаємодіяти і підвищувати продуктивність команд, перетворення центрів обробки даних в більш гнучкі, масштабовані та економічні рішення, а також постачання рішень з управління корпоративними проєктами.

У пресслужбі Київстар розповіли, що для того, аби регулярно підтверджувати статус Microsoft Certified Partner фахівці з розвитку та впровадження хмарних, наземних та конвергентних сервісів, компанії складають іспити та проходять сертифікацію. Так експерти Київстар доводять, що володіють глибокими технічними знаннями, навичками та практичним досвідом для розуміння бізнес задачі клієнта та розробки проєктів у галузі хмарних та конвергентних продуктів на основі технологій Microsoft.

Читайте також: Київстар підключив мережу 4G ще у 1195 населених пунктах

«Ми не зупиняємося та продовжуємо нарощувати експертизу команди, яка працює з хмарними технологіями Microsoft та впроваджує проєкти для клієнтів. Отримання та захист кожної компетенції – важливий здобуток для Київстар, який змінюється зсередини та трансформується з мобільного оператора в постачальника комплексних технологічних конвергентних рішень для бізнесу», - зазначив директор з розвитку нових напрямків бізнесу Київстар Ілля Польшаков.

У компанії зауважили, що статус Microsoft Certified Partner надає мобільному оператору низку переваг, серед яких – гнучкий та швидкий доступ до інноваційних матеріалів Microsoft, до інформації про розробки, рішення та продукти, програми навчання, а також доступ до технічної та консалтингової підтримки. Нині у компанії Київстар - 11 срібних та золотих компетенцій, які здобули 27 фахівців оператора.

Фото: Київстар

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-