Yahoo Answers припинить роботу 4 травня

Yahoo Answers припинить роботу 4 травня

Укрінформ
Сервіс формату «запитання-відповідь» Yahoo Answers, що працював з 2005 року, не функціонуватиме з 4 травня 2021-го.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Engadget.

Компанія розпочне «заморожувати» платформу 20 квітня: сайт припинить приймати нові запити. З 4 травня по 30 червня користувачі зможуть завантажити архів контенту на вебсайті. Після цього вебсторінка Yahoo Answers направлятиме на домашню сторінку Yahoo.

Рішення компанії закрити сервіс пов’язане з низьким показником статистики використання. «Хоча колись Yahoo Answers був ключовою частиною продуктів і послуг Yahoo, з часом сервіс став менш популярними, оскільки потреби користувачів змінюються. У зв’язку з цим ми вирішили припинити функціонування Yahoo Answers, щоб зосередитися на продуктах, які приносять більше користі користувачам і виконують обіцянку Yahoo про забезпечення перевіреною інформацією», — йдеться у повідомленні компанії.

Читайте також: Верховний суд США захистив Google від позову на $9 мільярдів

Видання зазначає, що зниження популярності сайту пов’язане із Google, яка також має функцію «запитання-відповідь». Крім цього, пошукова система компанії має віджет, що дозволяє швидко отримати відповідь без переходу на інший вебсайт. За останні роки якість дописів на Yahoo Answers знизилася, і дописи, створені «тролями», отримували найбільше уваги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-