Корабель Crew Dragon розпочав перестикування з МКС

Корабель Crew Dragon розпочав перестикування з МКС

Відео
Укрінформ
Пілотований космічний корабель Crew Dragon американської компанії SpaceX з чотирма астронавтами на борту розпочав операцію з перестикування з Міжнародною космічною станцією (МКС).

Про це повідомляє NASA у Твіттері, передає Укрінформ.

Зазначається, що Crew Dragon успішно відстикувався о 13:29 за київським часом від переднього шлюзу модуля Harmony. Приблизно через 45 хвилин повинен буде знову пристикуватися в автоматичному режимі до верхнього порту того ж модуля.

Це потрібно для того, щоб звільнити місце для наступної місії та доставки вантажу на кораблі, прибуття якого на МКС планується 23 квітня.

На борту Crew Dragon перебувають астронавти NASA Майкл Гопкінс, Віктор Гловер, Шеннон Вокер і астронавт Японського агентства аерокосмічних досліджень (JAXA) Соїчі Ногучі.

Як повідомляв Укрінформ, 8 листопада 2020 року члени екіпажу першого регулярного польоту новітнього американського космічного корабля Crew Dragon-1 компанії SpaceX прибули на космодром на мисі Канаверал у Флориді напередодні старту до Міжнародної космічної станції. В ніч проти 16 листопада (за Києвом) компанія SpaceX та космічне агентство NASA здійснили запуск ракети Falcon 9 з першою оперативною місією екіпажу Dragon (Crew-1) на МКС.

17 листопада 2020 року космічний корабель Crew Dragon з чотирма астронавтами успішно пристикувався до Міжнародної космічної станції (МКС).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-