Штучний інтелект через «вебки» визначатиме продуктивність працівників французького колцентру

Штучний інтелект через «вебки» визначатиме продуктивність працівників французького колцентру

Укрінформ
Вебкамери французького колцентру визначають порушення на робочому місці за допомогою штучного інтелекту

Про це повідомляє The Guardian, передає Укрінформ.

Зокрема, камери підключені до системи штучного інтелекту, які випадковим чином сканують порушення правил роботи під час зміни. Якщо камера їх виявить, то менеджер отримає відповідну фотографію, що зберігатиметься до 20 днів.

Якщо працівникам потрібно залишити своє робоче місце, вони мають натиснути кнопку «режим перерви» в додатку, щоб пояснити, чому вони йдуть - наприклад, попити води – та уникнути повідомлення про порушення.

Їсти під час зміни не можна, кажуть співробітники. Якщо система не виявляє жодної діяльності за допомогою клавіатури та клацання мишею, вона перебуває в режимі очікування протягом певного часу, а потім повідомляє про це керівнику.

У відео про систему вебкамер зазначається, що вони сканують робоче місце на наявність порушень, серед яких «відсутність за робочим столом», «виявлення неактивного користувача», «несанкціоноване використання мобільного телефону» та присутність іншої особи, яка перебуває в зоні робочого простору.

Камери розпізнають обличчя, щоб виявити, чи хтось інший сидить за столом. Персонал, який працює вночі, отримує вказівки забезпечити достатньо сильне освітлення на своєму столі, щоб камера могла бачити, що відбувається.

Читайте також: Apple скупила найбільше компаній, що займаються штучним інтелектом

Представник Teleperformance заявив, що компанія голова обговорити будь-які занепокоєння з приводу стеження за працівниками і що система вебкамер призначена послабити наслідки ізоляції, відсутності командної роботи.

Читайте також: У Гарварді навчили штучний інтелект «полювати» на браконьєрів

Французька компанія Teleperformance - одна із найбільших у світі постачальників телефонних послуг, включно з допомогою клієнтам, телемаркетингом та технічною підтримкою.

Фото: Bernhard Classen/Alamy

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-