Huawei стягуватиме роялті за використання її 5G-патентів

Huawei стягуватиме роялті за використання її 5G-патентів

Укрінформ
Китайський технологічний гігант Huawei Technologies оголосив про стягнення роялті за використання своєї запатентованої технології 5G.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє NHK.

Таке рішення прийнято, щоб зробити інновації Huawei більш привабливими, попри американські санкції, під якими знаходиться компанія.

Зазначається, що Huawei стягуватиме з виробників смартфонів «граничний розмір роялті за одиницю» - по 2 долари 50 центів за кожен смартфон, який може підключатися до мобільного зв'язку 5G.

Читайте також: Засновник Huawei: Ми готові ділитися з американськими компаніями своїми 5G-технологіями

Компанія подала найбільше число заявок на реєстрацію міжнародних патентів у цій галузі. У Huawei заявляють, що її технології використовуються в усіх телефонах з підтримкою 5G і розмір роялті відносно невисокий у порівнянні з конкурентами.

Голова юридичного департаменту Huawei Technologies Сун Люпін повідомив, що вони дозволяють компаніям, в тому числі й тим, які знаходяться в США, користуватися її патентами відповідно до зобов'язань компанії, що володіє багатьма патентами у сфері 5G.

Читайте також: У Франції визнали законною заборону 5G-обладнання від Huawei

Як повідомляв Укрінформ, американська компанія Apple подала патентну заявку на проєкт «розумне кільце», яке можна буде використовувати з додатками доповненої реальності (AR), віртуальної реальності (VR) і змішаної реальності (MR).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-