Apple додала нову функцію безпеки в iOS 14.5

Apple додала нову функцію безпеки в iOS 14.5

Відео
Укрінформ
Компанія Apple додала у бета-версію iOS 14.5 функцію безпеки, яка надсилатиме повідомлення, якщо поряд з'явиться незареєстрований пристрій відстеження місця перебування користувача.

Про це повідомляє 9to5Mac, передає Укрінформ.

Як пише видання, у бета-версії iOS 14.5 з’явилася нова функція під назвою «Оповіщення щодо безпеки товарів». За допомогою програми «Знайди мене» та трекерів від Apple під назвою AirTags, користувачі отримуватимуть повідомлення, якщо невідомий об’єкт рухається разом із ними.

Ця функція безпеки в Apple спрямована на те, аби гарантувати користувачу, що місце його перебування не відстежується без його відома.

Водночас функцію AirTags можна вимкнути у девайсах, якщо, наприклад, їх використовує вся сім'я. Перед відімкненням Apple надсилає повідомлення, що користувач більше не отримуватиме сповіщення про невідомі об’єкти.

Як уточнює Macrumors, AirTags - пристрій відстеження Bluetooth, що також призначається для прикріплення до таких елементів, як ключі та гаманці. Він дає змогу відстежувати їх місцезнаходження через додаток «Знайди мене». Apple продовжує розробку девайсу і поки не вказала конкретної дати випуску.

Читайте також: Apple представив нову функцію для збереження фото і відео

Як повідомляв Укрінформ, компанія Apple випустила оновлення операційної системи macOS Big Sur 11.2.2 для ноутбуків MacBook.

Фото: 9to5mac.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-