Porsche представив спортивний електрокар у чотирьох моделях

Porsche представив спортивний електрокар у чотирьох моделях

Фото
Укрінформ
Німецька компанія Porsche представила новий електричний автомобіль 2021 Porsche Taycan Cross Turismo.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє портал CarBuzz

Автомобіль буде доступний у чотирьох моделях: Taycan 4 Cross Turismo, Taycan 4S Cross Turismo, Taycan Turbo Cross Turismo та Taycan Turbo S Cross Turismo.

Потужність Taycan 4 Cross Turismo становить 375 кінських сил, а крутний момент дорівнює 368 Нм. Електрокар може розігнатися до 96 км за годину за 4,8 секунди. Вартість одного екземпляра розпочинається від 91 тисячі доларів США.

Читайте також: Майже 500 «конячок»: Audi представила новий електрокар

Потужність Taycan 4S Cross Turismo становить 482 кінських сили, а крутний момент дорівнює 479 Нм. Автомобіль розганяється до 96 км за годину за 3,9 секунди. Вартість одного екземпляра розпочинається від 110 тисяч доларів.

Потужність Taycan Turbo Cross Turismo становить 616 кінських сил, а крутний момент дорівнює 626 Нм. Електрокар може набрати 96 км за годину за 3,1 секунди. Вартість одного екземпляра розпочинається від 153 тисяч доларів США.

Porsche представив спортивний електрокар у 4 моделях / Фото: carbuzz.com

Потужність Taycan Turbo S Cross Turismo становить 616 кінських сил, а крутний момент дорівнює 774 Нм. Лише 2,7 секунди потребує електрокар для розгону до 96 км за годину. Вартість одного екземпляра розпочинається від 187 тисяч доларів США.

Очікується, що автомобілі прибудуть до американських дилерів уже цього літа. Про кілометраж на одній зарядці компанія повідомить пізніше.

Як повідомляв Укрінформ, шведська компанія Volvo представила новий електричний автомобіль Volvo C40 Recharge.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-