Ще більше інформації: Google Maps додає нову опцію

Ще більше інформації: Google Maps додає нову опцію

Укрінформ
Компанія Google представила у Картах нову опцію, що дозволяє переглядати новини закладів сфери обслуговування, розташованих у місті користувача.

Нова опція допоможе інформувати про такі події, як відкриття нових ресторанів та зміни в обслуговуванні, повідомляє Укрінформ з посиланням на Engadget.

У додатку мап нова опція розташована на вкладці «Що поруч?» та охоплює всі останні огляди, фотографії та публікації, які у додаток надіслали місцеві експерти, а також люди, яких може знати користувач, та підприємці.

Якщо користувач стежить за сусіднім магазином або рестораном, він отримуватиме від них оновлення через стрічку. Наприклад, Карти повідомлятимуть про нову страву у меню закладу харчування.

За даними Google, ця опція допоможе місцевому бізнесу краще комунікувати з клієнтами. «Під час раннього тестування стрічки спільноти ми простежили, що дописи підприємців користувачі читають удвічі частіше, ніж до оновлення. Тепер більше людей зможуть переглянути деталі щодо роботи закладів, як-от чи є у кафе місця на відкритому повітрі, або чи має воно "щасливі години"», — заявили у компанії.

Читайте також: Google Maps показуватиме локальну статистику щодо COVID-19

Engadget зазначає, що оновлення незабаром з’явиться на всіх пристроях Android та IOS, що мають додаток Google Maps.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-