Миколаївський бронетанковий передав армії оновлені БТР-80

Миколаївський бронетанковий передав армії оновлені БТР-80

Фото
Укрінформ
Миколаївський бронетанковий завод успішно завершив виконання контракту та передав державному замовнику партію відновлених БТР-80.

Про це повідомили у пресслужбі Укроборонпрому, передає Укрінформ.

"Державне підприємство "Миколаївський бронетанковий завод", що входить до складу державного концерну "Укроборонпром", успішно завершило виконання контракту та передало державному замовнику партію відновлених БТР-80 з покращеними тактико-технічними характеристиками", - йдеться у повідомленні.

Фахівці підприємства провели капітальний ремонт бронетранспортерів, відновили роботу всіх вузлів та агрегатів, а також встановили новітні прибори спостереження, навігації та зв’язку українського виробництва.

Читайте також: Житомирський бронетанковий відновив партію БМП для армії

"Після покращення тактико-технічних характеристик, бронетранспортери стали більш зручними у керуванні у темний час доби, адже вони оснащені новітніми тепловізорами. Обзорність та розпізнавання цілі також суттєво поліпшені. А нові прибори цифрового зв’язку БТР-80 відповідають стандартам НАТО та мають вищий рівень захищеності від радіоперехоплення. Оновлені бронетранспортери вже передано нашим військовим", – пояснив директор заводу Юрій Кравченко.

Як відомо, державне підприємство "Миколаївський бронетанковий завод" – одне із основних підприємств "Укроборонпрому", що спеціалізується на ремонті та модернізації броньованої колісної техніки для Збройних Сил України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-