У Львові вперше в Україні протестують систему масового скринінгу температури

У Львові вперше в Україні протестують систему масового скринінгу температури

Фото
Укрінформ
Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги у Львові першою в Україні встановила систему масового автоматизованого температурного скринінгу.

Як передає Укрінформ, про це Львівська клінічна лікарня швидкої допомоги повідомила у Фейсбуці.

«Тестуємо інновації! У нас з'явилася новітня система масового автоматизованого температурного скринінгу! Вона здатна розпізнавати температуру тіла кожного з наших відвідувачів у натовпі, а також сигналізувати, коли температура буде вищою за 37,2», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, проєкт автоматизованого моніторингу і профілактики COVID-19 установили компанії «Лізоформ Медікал» та «Астум» на засадах благодійності. Система дозволяє одночасно сканувати 30 людей. Тим, у кого температура буде вищою за 37,2°, запропонують зробити швидкі ПЛР-тести (їх лікарні також подарували благодійники).

За останніми даними, на Львівщині підтверджено 22 386 випадків інфікування коронавірусом, з них 620 летальних. За минулу добу лабораторні центри провели 1344 ПЛР-тести, 214 з яких виявилися позитивними.

Читайте також: Половина COVID-ліжок в лікарнях Львівщини заповнені

Як повідомляв Укрінформ, в Україні за попередню добу виявили 5728 випадків COVID-19, а загалом від початку епідемії - 256 266.

Фото: facebook.com/emergencyhospitall

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-