У США під час запуску саморобної ракети загинув інженер-любитель

У США під час запуску саморобної ракети загинув інженер-любитель "Божевільний Майк"

Відео
Укрінформ
Американський інженер-любитель Майкл Х'юз на прізвисько Божевільний Майк загинув під час випробувань саморобної ракети на паровому двигуні.

Про це повідомляє Los Angeles Times.

«Майк Х'юз, інженер-самоучка, який оголосив себе «найбільшим сміливцем у світі», загинув у суботу під Барстоу під час запуску саморобної ракети, яка не спрацювала», - йдеться в повідомленні.

За словами Даррена Шустера, представника Х'юза зі зв'язків з громадськістю, експеримент проводився в пустелі поруч із містом Барстоу, штат Каліфорнія, під час зйомок програми «Саморобні астронавти».

Х'юз планував піднятися на ракеті на висоту півтора кілометра, а потім приземлитися на парашуті. Однак у ракети в потрібний момент не розкрився парашут, і всі присутні спостерігали, як вона разом із Х'юзом впала на землю

Читайте також: Помер творець фігурки LEGO-чоловічка

Інженер-самоучка Майкл Х'юз був прихильником теорії плоскої Землі. 2014 року, щоб довести цю теорію, він зібрав свою першу пілотовану ракету і піднявся на ній на висоту 419 метрів. Пізніше у 2018 році він здійснив ще один запуск у пустелі Мохаве, зумівши піднятися на висоту 571 метр.

Фото: EPA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-