В UKR.NET пояснили, чому сервер

В UKR.NET пояснили, чому сервер "лежав" кілька годин

Укрінформ
У понеділок, 2 грудня через відсутність електроенергії не працював кілька годин один з рейтингових українських веб-порталів, в минулому - інтернет-провайдер, - UKR.NET.

Про це на своїй сторінці в Fаcebook повідомив головний редактор Internet.ua Дмитро Сизов, чий сайт розташований на даному сервері.

"Тимчасово не працює сервер UKR.NET. Причина вже відома: відсутність вхідного електроживлення на вході в дата центр за всіма основними і резервними каналами. Технічні фахівці займаються вирішенням цієї проблеми. У користувачів тимчасово немає доступу до пошти ukr.net, sinoptik і ряду інших ресурсів", - повідомив він.

Об 11.35 по Києву сервер UKR.NET став доступний. Об 11.40 заробив "Синоптик" та інші проекти холдингу.

Однак, пошта UKR.NET заробила о 12.00 і знову пішла в оффлайн.

Читайте також: У Міноборони пропишуть, що таке гібридні загрози і як їм протидіяти

Остаточно проблему з електропостачанням було усунуто о 13.32.

Щодня в новинну стрічку на порталі UKR.NET надходить близько тридцяти тисяч новин від майже півтори тисячі джерел з усієї України. Серед них - популярні і авторитетні новинні сайти, міжнародні та українські інформаційні агентства, онлайн-версії ЗМІ, регіональні онлайн-ресурси. Новини збираються щохвилини і розміщуються у відповідних тематичних рубриках «Політика», «Економіка», «Події», «Суспільство», «Технології», «Наука», «Авто», «Спорт», «Здоров'я», «Шоу-бізнес» , «За кордоном», «Цікавинки», «Фоторепортаж», «Відео», новини кожного регіону України. При цьому в новинній стрічці на головній сторінці UKR.NET за допомогою алгоритму утримуються найбільш свіжі та актуальні новини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-