WhatsApp змінив налаштування приватності

WhatsApp змінив налаштування приватності

Укрінформ
Месенджер WhatsApp представив нові налаштування приватності та нову систему запрошень, які дозволять вибрати, хто може додавати вас до груп.

Про це йдеться у блозі месенджера.

"Сьогодні ми раді представити нові налаштування приватності та нову систему запрошень, які дозволять вибрати, хто може додавати вас до груп", - повідомили у WhatsApp.

Відтак у користувачів будуть три варіанти: "Усі", "Мої контакти" або "Мої контакти, крім...".

Опція "Мої контакти" дозволяє додавати вас до груп лише тим користувачам, номери яких збережені у адресній книзі вашого телефону, а опція "Мої контакти, крім..." надає можливість вибрати, кого з контактів ви хочете позбавити можливості додавати вас до груп без вашої згоди.

Читайте також: WhatsApp представив нову функцію для Android

Як заявили у месенджері, у таких випадках адміністратору, який не може додати вас до групи, буде запропоновано надіслати приватне запрошення в індивідуальній бесіді. Це надасть вам змогу прийняти рішення щодо запрошення. Водночас, у користувачів буде три дні на те, щоб прийняти запрошення.

Завдяки цим новим функціям, користувачі мають більше контролю над груповими повідомленнями, які вони отримують від інших користувачів.

Читайте також: Хакери стежили за урядовцями 20 країн через WhatsApp

Зазначається, що нові налаштування приватності доступні для деяких користувачів, які використовують найновішу версію WhatsApp, уже сьогодні, а решта користувачів по всьому світу отримають оновлення впродовж наступних днів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-