На виставці

На виставці "Зброя та безпека-2019" презентували макет гіперзвукової ракети

Укрінформ
Конструкторське бюро "Південне" на виставці "Зброя та безпека-2019" у Києві презентувало макети надзвукової авіаційної керованої ракети "Блискавка", трьох ракет-носіїв та космічного апарату дистанційного зондування Землі.

Про це повідомляє пресслужба КБ "Південне".

"Конструкторське бюро "Південне" на цьогорічній виставці презентувало стенд з новітніми перспективними розробками аерокосмічного напрямку, зокрема макет надзвукової авіаційної керованої ракети "Блискавка", макет реактивного снаряду "Тайфун-1", макети РН "Циклон-1М" , "Циклон-4М", "Антарес", космічного апарату дистанційного зондування Землі "YuzhSat", деталі та зразки РКТ, виготовлені з використанням адитивних і перспективних технологій", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Укроборонпром показав на виставці 135 зразків техніки, серед них — шість новинок

Як повідомляв Укрінформ, виставка "Зброя та безпека - 2019" триватиме Києві з 8 до 11 жовтня 2019 року. В ній беруть участь понад 370 учасників, з них 48 - іноземних із 16 країн світу (США, Польщі, Данії, Фінляндії, Бельгії, Білорусі, Австрії, Чехії, Туреччини, Німеччини, Італії, Латвії, Хорватії, Ізраїлю, Китаю, Казахстану).

Читайте також: Зброя та безпека-2019: Загороднюк "придивляється" до новітньої техніки для ЗСУ

На виставці національними павільйонами представлені США (9 компаній), Польща (5 компаній), Туреччина (14 компаній) і Чехія (3 компанії). Серед українських учасників - 36 підприємств, які входять до складу Державного концерну "Укроборонпром", 23 підприємства ГО "Ліга оборонних підприємств України", два підприємства Державного космічного агентства України та ще понад 130 державних і приватних підприємств.

Фото: yuzhnoye.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-