Федоров обговорив із комітетом ВР законопроєкти про розвиток ІТ-сектора

Федоров обговорив із комітетом ВР законопроєкти про розвиток ІТ-сектора

Укрінформ
Віцепрем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров обговорив з представниками Комітету ВР з питань цифрової трансформації законопроєкти щодо розвитку IT-сектору та публічних електронних реєстрів.
Про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації на своїй сторінці у Facebook.

«Про публічні електронні реєстри», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних мережах», «Про основні засади упорядкування та розбудови національного інформаційно-комунікаційного простору» - про ці та інші законопроекти, що вже перебувають на розгляді Верховної Ради, йшлося під час ознайомчого засідання Комітету з питань цифрової трансформації, у якому взяв участь віцепрем’єр-міністр Михайло Федоров", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Разумков про Раду: Ми відійдемо від "турборежиму", але не будемо працювати повільно

Також зазначається, що учасники наради домовилися діяти як одна команда, оскільки мають спільне бачення щодо реалізації запланованих проєктів. Ці законодавчі ініціативи стосуватимуться розвитку IT-сектору в Україні, формування національної політики в сфері Smart city, розвитку супутникового зв'язку, затвердження "цифрових прав громадян" на рівні Конституції та багато іншого, підкреслили в міністерстві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-