BMW одночасно представив одразу чотири нові моделі

BMW одночасно представив одразу чотири нові моделі

Фото
Укрінформ
Німецький автовиробник BMW представив чотири моделі автомобілів - кросовер BMW X5 і крос-купе X6 у версіях M і M Competition.

Про це повідомляє портал Motor1.

"Лінійка" підрозділу M" (BMW - ред.) поповнилася відразу чотирма новинками - кросовером BMW X5 і крос-купе X6 в версіях M і M Competition", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє портал, BMW X5 M і X6 M у стандартному виконанні укомплектували 4,4-літровим V8 з подвійним турбонаддувом., А працює він разом із системою повного приводу з активним диференціалом і 8-ступінчастим автоматом M Steptronic.

Читайте також: BMW показала найчорніший у світі автомобіль

Максимальна швидкість залишилася незмінною - 250 км/год., однак завдяки установці опціонального пакету M Driver's Package обмежувач максимальної швидкості зсунеться до 290 км/год.

Окрім того у моделей BMW X5 M Competition і X6 M Competition двигун на 25 к.с. потужніший при тих самих показниках крутного моменту.

Відповідно, час розгону до 100 км/год у таких кросоверів скорочується до 3,8 секунди, а ось з максимальною швидкістю історія та сама, що і у базових кросоверів.

Читайте також: BMW вирішила не оновлювати свій перший серійний електромобіль i3

Зазначається, що ціни на новинки оголошені поки що тільки для ринку Північної Америки. Так, базовий BMW X5 M коштуватиме 105 100 доларів, версія Competition оцінена в 114 100 доларів, а за X6 доведеться заплатити 108 600 і 117 600 доларів відповідно.

Усі моделі надійдуть у продаж навесні наступного року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-