Apple запатентувала “розумну прикрасу” на панель iPhone — ЗМІ

Apple запатентувала “розумну прикрасу” на панель iPhone — ЗМІ

Укрінформ
Розробники компанії Apple можуть зробити активним логотип на зворотній панелі наступних моделей iPhone, перетворивши його на світловий індикатор для оповіщень.

Про це повідомляє Tech Radar.

“У майбутніх iPhone можуть застосувати зміну кольору декоративних елементів на задній панелі пристроїв, згідно з нещодавно поданим патентом Apple - можливо, навіть перетворити логотип Apple на телефонах у світловий індикатор оповіщень”, - йдеться у повідомленні.

Патент призначений для «Електронних пристроїв з регульованим оздобленням». Це означає наявність додаткових шарів у верхній частині корпусу телефону, якими може керувати операційна система.

У детальному описі патенту є згадки про надходження нових повідомлень або оповіщень календаря, які можуть змінити зовнішній вигляд різних частин корпусу. Ці "прикраси" також можуть бути використані для зворотного зв’язку з камерою.

Зазначається, що остаточне застосування технології “може включати логотип”, що передбачає наявність якогось динамічного логотипа Apple у наступній партії iPhone.

Водночас, видання зазначає, що це всього лише патентна заявка. Технологічні компанії весь час подають такі заявки, і вони не завжди представлені в реальних продуктах. Однак, це один зі способів, яким Apple може спробувати змінити зовнішній вигляд своїх смартфонів 2020 року.

Читайте також: Осіння презентація Apple: без технологічної революції та “вау-ефекту”

“За останні два роки дизайн iPhone не дуже змінився, що свідчить про те, що в наступному році може відбутися більш значний зсув — серед того, що ми досі чули, є інформація про дисплей з частотою оновлення 120 Гц”, - йдеться у публікації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-