International IT Forum: Федоров презентував бренд Цифрової держави

International IT Forum: Федоров презентував бренд Цифрової держави

Фото
Укрінформ
На International IT Forum 2019 у Запоріжжі презентовано бренд Цифрової держави.

Про це повідомляє Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Запорізької ОДА.

“Перед початком роботи над брендом Цифрової держави було проведено детальне дослідження та опитування. Виявилось, що державні послуги в українців асоціюються з агресією та стресом. Подолати це, зробити державний сервіс людяним, прозорим та зручним – головне завдання проєкту. Ми вирішили, що потрібно прибрати чиновників з процесу надання послуг”, – підкреслив віцепрем’єр-міністр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров на презентації бренду.

За його словами, планується за п’ять років повністю перевести всі документи в електронні, а у людей з’явиться можливість контролювати все, що відбувається з їхніми даними. Процес стане відкритим, прозорим і доступним. Для цього було вирішено створити єдиний портал державних послуг.

International IT Forum 2019 / Фото: zoda.gov.ua

Власник та засновник незалежної креативної компанії Fedoriv Андрій Федорів презентував новий сервіс державних послуг «Держава і я» − «Дія». Це електронний портал та мобільний додаток, у якому будуть зосереджені всі послуги, які надає держава. Він має бути зручним, непомітним та людяним, переконані його автори.

Читайте також: Адмінпослуги переведуть в онлайн за п'ять років - Федоров

International IT Forum 2019 у Запоріжжі відкрився за підтримки Офісу Президента України. Це офіційний захід міжнародного рівня, який зібрав експертів, спікерів у сфері інновацій та IT, представників влади та бізнесу.

Варто зазначити, що у виставковій залі International IT Forum 2019 презентуються понад 50 компаній України та світу зі своїми розробками робототехніки, безпілотних технологій, штучного інтелекту, доповненої та віртуальної реальності, софтів для бізнесу, безпеки життя та майна тощо. Організатором International IT Forum 2019 виступає група компаній Global Genesis.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-