4G-інтернетом вже скористалися понад 7 мільйонів абонентів Київстару

4G-інтернетом вже скористалися понад 7 мільйонів абонентів Київстару

Укрінформ
Кількість абонентів національного телеком-оператора “Київстар”, які скористалися можливостями 4G-інтернету, досягла вже 7 мільйонів 250 тисяч осіб. Торік їх було лише трохи менше 2 мільйонів.

Про це повідомили Укрінформу в пресслужбі оператора.

"За підсумками серпня 2019 року кількість клієнтів Київстар, які скористалися 4G-інтернетом, зросла майже у чотири рази порівняно з серпнем минулого року – до 7 млн 250 тисяч абонентів. Тоді як у серпні 2018 року їх було 1 млн 950 тисяч”, - зазначається в повідомленні.

За даними Київстар, лише упродовж цього літа 4G-абонентів оператора стало більше одразу на 1 мільйон.

У компанії вважають, що таке стрімке зростання користувачів 4G-інтернету пов’язано з кількома факторами. По-перше, з вигідною пропозицією «Літо 4G безліміту», завдяки якій клієнти компанії могли користуватися швидкісним 4G без тарифікації, тобто без списання мегабайтів. І, по-друге, завдяки постійному розширенню покриття 4G від Київстар.

За даними оператора, на сьогодні мережа четвертого покоління працює у 6680 великих і малих містах та селищах, де проживає 28,6 млн осіб. А це – майже 70% населення.

Читайте також: Київстар поповнив портфель рішень для бізнесу продуктом хмарної технології від Microsoft

Київстар також пропонує чимало зручних способів замінити свою стару SIM-карту на USIM з підтримкою 4G. Це можна зробити безкоштовно в одному з 460 фірмових магазинів оператора або в одному з більш як 8 тисяч магазинів-партнерів Київстар. Крім цього, безкоштовно можна замовити USIM через «Укрпошту» або самостійно придбати новий стартовий пакет з 4G.

Як повідомлялося, за даними дослідження, проведеного торік незалежною компанією Ookla, у мережі Київстар середня швидкість мобільного інтернету найвища з-поміж усіх мобільних операторів України.

Цього року нове дослідження французької компанії nPerf підтвердило високу якість і швидкість послуг мобільної передачі даних в мережі Київстар.

 Фото: Київстар

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-