Використання інтернету в роумінгу Київстар цього літа зросло майже у 2,5 раза

Використання інтернету в роумінгу Київстар цього літа зросло майже у 2,5 раза

Інфографіка
Укрінформ
Використання інтернету в роумінгу національного телеком-оператора “Київстар” цього літа зросло майже у 2,5 раза порівняно з аналогічним періодом минулого року, а за 3 останні роки використання інтернету в роумінгу збільшилось у 16 разів.

Про це повідомили Укрінформу в пресслужбі оператора.

“У літній період кількість абонентів Київстар, які користувалися послугами в роумінгу зросла на 13% порівняно з літом 2018 року. При цьому вони використовували майже у 2,5 раза більше мобільного інтернету. В середньому один абонент Київстар використовував у роумінгу 615 мегабайтів трафіку”, - йдеться у повідомленні.

За даними Київстару, найпопулярнішими країнами, де цього літа абоненти оператора користувалися роумінгом, стали Туреччина, Польща, Італія, Іспанія та Німеччина.

При цьому в пресслужбі відзначили цікавий факт, що країни Європейського Союзу цього року відвідали на 20% більше абонентів Київстару, ніж торік.

Читайте також: Київстар поповнив портфель рішень для бізнесу продуктом хмарної технології від Microsoft

Як розповів директор з маркетингу Київстар Павло Даніман, їхня компанія першою запропонувала на ринку доступні тарифи у роумінгу, завдяки чому використання інтернету за останні 3 роки зросло в 16 разів. “Але ми не зупинилися на досягнутому і у квітні цього року запустили дуже вигідну послугу «Ідеальний роумінг» з тарифами від 10 копійок за мегабайт. Після цього наші абоненти стали ще активніше користуватися мобільним інтернетом за кордоном”, – сказав він.

Як повідомлялося, Київстар надає послуги міжнародного роумінгу на 5 континентах, у 195 країнах. З послугою «Ідеальний роумінг» дзвінки коштують лише від 1 грн за хвилину, мобільний інтернет від 0,10 грн за мегабайт. «Ідеальний роумінг» у якості альтернативи звичайним тарифам у роумінгу Київстар можуть замовити абоненти передплаченої та контрактної форми обслуговування. Для цього необхідно ввести USSD-запит * 505 #, після чого абонент отримає індивідуальну пропозицію й інструкцію для підключення послуги.

Інфографіка: Київстар

Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-